• Fri frakt vid 1000 kr
  • Uppskattad leveranstid 2-4 dagar

10% rabatt på allt (t.o.m. 3/6)

sidentäcke
Silkevaddstäcke, Bom 0,9 kg
-10%
Kampanj

Silkevaddstäcke, Bom 0,9 kg

150x200 cm

1 980 kr
2 200 kr

I lager

Mått

  • ✓ Fri frakt vid 1000 kr
  • ✓ Leveranstid 2-4 dagar

Beskrivning

Sidentäcke med yttertyg av bomullssatin med 0,9 kg silkevaddsfyllning. Vårt mest sålda sidentäcke med en tjocklek som är utmärkt året runt. Under detta sidentäcke hålls en jämnare kroppstemperatur vilket ger en bättre nattsömn.

  • 0,9 kg täckefyllning av 100% mullbärssilke av finaste premiumkvalité
  • lagom varmt året runt för de allra flesta
  • Vår mest omtyckta storsäljare! 

Varför är silkevadd överlägset dun, bomull & andra täckematerial?
Sidentäcken reglerar temperatur bättre än alla andra täcken & transporterar fukt överlägset. För att silkeslarven ska bli fjäril i sin kokong behöver den ett effektivt skydd mot kyla och hetta som samtidigt släpper igenom luft och fukt. Detta har resulterat i ett material som andas och värmer samtidigt vilket ger ett täcke som håller dig lagom varm hela natten! Silkefibern är glatt och därför smutsavvisande. Silkevadden tvättas inte utan vädras istället. Fläckar kan ytbehandlas med sidentvål. Silketäcken är ett hantverk av tusenårig tradition. Ett utmärkt, allergivänligt & naturligt alternativ! Lätt, lyxigt & sagolikt skönt!

SidenSelma har längst erfarenhet av silkevaddstäcken i Sverige då vi var först med att börja sälja silkevaddstäcken då vi för 20 år sedan introducerade produkten till den svenska och skandinaviska marknaden. När du köper ett sidentäcke från oss kan du vara säker på att få en ren naturprodukt i högsta tänkbara kvalité. Vårt långa samarbete med våra leverantörer säkerställer också ett oslagbart pris. Vi har sålt tusentals täcken genom åren och när man väl börjat sova under silkevadd vill man oftast inte ha något annat!    

Alla SidenSelmas silkevaddstäcken är helt naturligt producerade utan bekämpningsmedel och pesticider. Detta är vårt mest sålda silkevaddstäcke & passar året runt. 

Detaljer

Prishistorik

Frakt & Retur

Skötselråd