• Fri frakt vid 1000 kr
  • Uppskattad leveranstid 2-4 dagar
Stylingtips för sidenblusar & sidenskjortor
Tips & Råd

Stylingtips för sidenblusar & sidenskjortor

Med sin lyxiga känsla och särskilda förmåga att skapa en mer sofistikerad look är sidenblusar och sidenskjortor något som bör finnas i varje modeentusiasts garderob. Förutom sin lyxiga och smidiga känsla och skimrande yta som förhöjer vilken outfit som helst har sidenplagg förmågan att falla smickrande runt kroppen för en charmig siluett för både formella och informella tillfällen. Dessutom är siden ett hållbart alternativ eftersom det är en naturlig fiber som är biologiskt nedbrytbar.

Nedan följer några stylingtips för sidenblusar & sidenskjortor:

1. Färgval: Genom att utforska olika färger och mönster när du väljer din sidenblus eller sidenskjorta får du till en personlig touch i din outfit.

2. Lager-på-lager: Använd din sidenblus eller sidenskjorta under en kavaj eller stickad tröja för en mer trendig och funktionell look.

3. Kontoret: För att piffa upp din kontorslook är en sidenblus eller sidenskjorta det perfekta valet. Kombinera med en trendig kjol eller kostymbyxor för en mer professionell stil.

4. Finkvällar: Tillsammans med ett par finbyxor och finskor får du en sofistikerad look som passar utmärkt för en middagsbjudning eller en kväll på stan.

5. Casual look: För en mer elegant vardagslook kombinera din sidenblus eller sidenskjorta med ett par jeans och sneakers och använd gärna med en stilig accessoar som till exempel en av våra sidensjalar för att enkelt piffa upp stilen.

Liknande artiklar